Davide D´Amico, CEO de ZeClinics, al Lessons Learned

Avui les xerrades es centraràn en el programa SME Instrument de la Comissió Europea

El programa SME Instrument de la Comissió Europea, permet presentar projectes d'innovació amb alt potencial per al creixement, desenvolupament i internacionalització de les pimes. Gràcies al programa, durant el període 2014-2020, les empreses europees poden disposar d’un fons de 3.000 milions d’euros.

Recentment ZeClinics va obtindre una beca SME Instrument Fase 2 valorada en 1,8 M d´euros.

Aquesta sessió té com objectiu formar als assistents, amb un enfoc pràctic, sobre els diferents aspectes d’aquest instrument, trencant tòpics sobre la complexitat i dificultat dels projectes europeus. Donarem a conèixer els punts claus a l’hora de presentar un bon projecte.

Les jornades Lessons Learned són un fòrum de coneixement i networking adreçat als professionals d’empreses de l’àmbit de les ciències de la vida, que té per objectiu compartir experiències i reflexions en diferents àrees estratègiques de coneixement i capacitats necessàries per reforçar la competitivitat de les empreses biotecnològiques. Experts i professionals del sector compartiran amb tots els assistents els seus coneixements i punts de vista sobre diferents temàtiques clau pel desenvolupament de les empreses del sector.

A les jornades els assistents podran conèixer, relacionar-se i interactuar amb diferents professionals i experts d’empreses i entitats del sector.

Inscripció a través de l’enllaç: https://en.xingevents.com/LL-SMEInstrument.html

Més informació: sramirez@biocat.cat Tel. +34 93 310 33 89


Ver medio View full article
Ver medio Download File