ZeClinics ha aconseguit l´SME Instrument Fase 2 dotat amb 1,8 milions d´euros

ZeCardio

ZeClinics ha aconseguit el SME Instrument Fase 2 en el marc H2020 de la Unió Europea, categoria "Suport a les PIME innovadores en el sector de la biotecnologia sanitària."

ZeClinics ho ha Tornat a fer!

ZeClinics ha aconseguit l´SME Instrument Fase 2 en el marc H2020 de la Unió Europea, categoria "Suport a les PIME innovadores en el sector de la biotecnologia sanitària." Aquesta subvenció, molt competitiva, finançarà  amb 1,87 Milions d'euros el 100% del projecte "Cardiotoxicity High-throughput screening (HTS) with zebrafish embryo". El Finançament permetrà desenvolupar i accelerar la comercialització d'un dels nostres productes estrella: ZeCardio®, un nou sistema d'anàlisi predictiu dels efectes cardiovasculars de medicaments en fase de descobriment que esperem esdevindrà la solució més avançada del mercat. ZeCardio® comptarà amb un alt nivell de robotització que permetrà avaluar diàriament centenars de milers de fàrmacs potencials, permetent-nos conèixer, amb alta predictibilitat, els seus possibles efectes en humans.

Un dels mes importants reptes al que s'enfronten les empreses biotecnològiques és aconseguir suficient finançament per convertir en realitat els seus projectes més innovadors. Especialment, aquells que poden representar un important retorn a la societat en forma d'innovació tècnica però alhora suposin un repte tecnològic i un elevat risc per a l'empresa que els porta a terme.

Resultado de imagen de horizon 2020

Fa escassos dies la UE va concedir a ZeClinicsSME Instrument Fase 2, possiblement l'ajuda més important i destacada enfocada a les petites i mitjanes empreses d'Europa. Aquesta poderosa eina de finançament es desenvolupa sota el paraigües d'Horitzó 2020, el programa estrella d'innovació i recerca de la UE, que compta amb un pressupost total de 77.000 milions d'euros per ser invertits en projectes d'excel·lència. L'objectiu de l´SME Instrument és potenciar projectes innovadors i transformar-los en solucions concretes amb elevat impacte econòmic i social,  tant per a Europa com a escala global. No obstant això, tenir una idea innovadora no es suficient per aconseguir ser finançat per l´SME Instrument. Els seus avaluadors s´enfronten a centenars de projectes excel·lents, però només uns quants son finalment finançats. Aquesta impressionant competència, en la major part d´empreses molt més consolidades que ZeClinics, augmenta el nostre orgull per aconseguir aquesta distinció, però també incrementa la nostra responsabilitat per finalitzar amb èxit aquest projecte innovador.

Aquesta gran oportunitat representa per a ZeClinics poder accelerar gran part dels nostres esforços en R+D+I, així com consolidar les bases de l'empresa per fer front a reptes futurs encara més ambiciosos. L´SME Instrument 2 ens permetrà un creixement empresarial de més del 400% de futura facturació i EBITDA, ens permetrà finançar el 70% del personal contractat i incrementarà el 500% la nostra capacitat productiva.

Endavant ZeClinics!

“This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 755988”.